Alanya'da Servis Minibüsü Devrildi - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Servis Minibüsü Devrildi

Alanya\'da Servis Minibüsü Devrildi

Alanya'nın Türkler beldesinde 22 öğrencinin bulunduğu servis minibüsünün devrilmesi sonucu 3 öğrenci hastanede tedavi altına alındı.

18.12.2012 13:11

Alanya'nın Türkler beldesinde 22 öğrencinin bulunduğu servis minibüsünün devrilmesi sonucu 3 öğrenci hastanede tedavi altına alındı.

Beldede, Türkler Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 22 öğrencisini taşıyan M.H.E. idaresindeki 07 HAB 28 plakalı servis minibüsü, yağışlı hava nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu devrildi. Minibüste bulunan öğrenciler, ambulans ve vatandaşların özel otomobilleri ile Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan kontrollerde bir sağlık sorunu bulunmayan 19 öğrenci, muayenelerinin ardından taburcu edildi. Öğrencilerden bazıları okullarına giderek derse katıldı, bazıları da evlerine döndü. 3 öğrenci ise iç kanama şüphesiyle tedavi altına alındı.

Hastanede tedavi gören öğrencileri ziyaret eden ve sağlık durumları hakkında bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaza sonucu ciddi bir yaralanma olmadığını bildirdi.

Öğrencilerin büyük bölümünün hastanede yapılan muayeneden sonra okullarına veya evlerine döndüğünü anlatan Köseoğlu, "3 öğrencimiz ise iç kanama şüphesiyle tedbir amaçlı hastanede müşahede altına alındı. Ancak onların da ciddi bir sağlık sorunu bulunmuyor" dedi.

Muhabir: Mustafa Kurt

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alanya'da Servis Minibüsü Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement