Alanyaspor'da İki Transfer - Son Dakika
Güncel

Alanyaspor'da İki Transfer

Alanyaspor\'da İki Transfer

Alanyaspor'da iki transfer Alanyaspor'un yeni transferleri Ganalı stoper Nuru Sulley 3 yıllık, geçen sezon Bandırmaspor'da forma giyen sağ bek Yasin Palaz ise 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

05.07.2015 21:34

Alanyaspor'da iki transfer

Alanyaspor'un yeni transferleri Ganalı stoper Nuru Sulley 3 yıllık, geçen sezon Bandırmaspor'da forma giyen sağ bek Yasin Palaz ise 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, başkan yardımcıları Mevlüthan Çavuşoğlu, Enver Vural, Baki Boz ve Muhammet Çetin katıldı. Törende konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, transfer çalışmalarının devam etiğini söyledi. Yasin Palaz ve Nuru Sulley ile sözleşmeleri yaptıklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, Her iki oyuncumuz da hedefi olan bir kulübe geldi. Başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum. Burada mutlu ve huzurlu olacakları bir ortam var. Takımımıza katkıda bulunacağına inandığım oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Yasin Palaz, Güzel bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Transferimde emeği geçen başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Alanyaspor geçen sezon PTT 1'inci Lig'de ilk sezonunu geçirmesine rağmen ligi 3'üncü bitirerek çok büyük bir başarı gösterdi. Ben de bu başarılı kulübe geldiğim için çok mutluyum. Geçen seneden kalan bir iz var ve biz de bu sezon şampiyon olarak bu başarıyı taçlandırmak istiyoruz diye konuştu.

Nuru Sulley de Türkiye'de olmaktan dolayı çok memnunum. Güzel bir şehir ve kulübe geldim. İnşallah güzel başarılara imza atarak Süper Lig'e yükseleceğiz. Her şey iyi başladı, umarım devamı gelir. Kulübüm için elimden geleni yaparak en iyi performansımı sergileyeceğiz şeklinde konuştu.

İmza töreninin ardından Nuru Sulley ve Yasin Palaz, Alanyaspor bayrağıyla basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanyaspor'da İki Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement