Alev Alan Çekiciyi Söndürürken Yanıyordu - Son Dakika
Güncel

Alev Alan Çekiciyi Söndürürken Yanıyordu

Alev Alan Çekiciyi Söndürürken Yanıyordu

Adana'da elektrik kontağındaki arazıdan dolayı alev alan tamirhanedeki çekiciyi söndürmek isteyen 1 kişi, alevler içinde kaldı.

22.11.2013 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da elektrik kontağındaki arazıdan dolayı alev alan tamirhanedeki çekiciyi söndürmek isteyen 1 kişi, alevler içinde kaldı. Tamirhanenin önündeki sulama kanalına atlayarak yanmaktan kurtulan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, arızalanan 01 AZ 628 plakalı çekici, sahibi tarafından dün akşam üzeri merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi, Kıyıboyu Caddesi'ndeki oto tamircisine götürüldü.

Sürücü Mehmet Kaptan (38), çekiciyi tamirhaneye çekip dışarı çıktı.Bu arada çekici birden ön kısmından alev alarak yanmaya başladı. Tamirhane çalışanı Erdal Yağni ise yanmaya başlayan çekiciyi söndürmeye çalıştı. Ancak bir anda alevler yükselmeye, tamirhaneyi de sarmaya başladı. Erdal Yağni çekiciyi söndürmek için mücadele ederken, kendisi de alevler arasında kaldı. Yağni dışarı çıkıp yanan kıyafetlerini söndürdükten sonra tekrar içeri girip tamirhaneyi ve çekiciyi söndürmeye çalıştı. Ancak yangın büyüdüğü için, Yağni alevlerin arasında kaldı. Kıyafetleri tutuşan Yağni koşarak tamirhanenin hemen karşısında bulunan DSİ'ye ait sulama kanalına atlayarak yanmaktan kurtuldu. Yağni'nin yüzünde, elinde ve vücudunun değişik yerlerinde yanıklar oluşurken, vatandaşlar ambulans gelmeden ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra Yağni gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Bu arada, olay yerine itfaiye ekipleri gelerek yanan çekeciyi ve tamirhaneyi söndürdü. Daha sonra soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri, yangının çekicinin elektrik kontağında meydana gelen bir arızadan dolayı çıktığını tespit etti.

Olayı gören ve Yağni'ye yardım eden vatandaşlar, "Sulama kanalı olmasa adam yanacaktı. Çekiciyi ve dükkanın yanmasını önlemek için, canını ortaya koydu ancak başaramadı. Suya atlayıp canını kurtardı" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alev Alan Çekiciyi Söndürürken Yanıyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement