Alevi Kültür Dernekleri Şubesinde Güvenlik Önlemi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alevi Kültür Dernekleri Şubesinde Güvenlik Önlemi

17.09.2016 21:22

Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesinin çevresinde, saldırı yapılacağı istihbaratı üzerine güvenlik önlemi alındı.

Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesinin çevresinde, saldırı yapılacağı istihbaratı üzerine güvenlik önlemi alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Düztepe Mahallesi'ndeki dernek binasına yönelik saldırı yapılacağı istihbaratını aldı. Bunun üzerine dernek binası çevresine zırhlı araç konuşlandırıldı. Sokak girişleri, pikap tipi zırhlı araçlarla yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de çevresinde güvenlik önlemi alınan binayı ziyaret ederek Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şube Başkanı Avukat Yılmaz Demirdelen ile görüştü.

Demirdelen, gazetecilere açıklamasında terör örgütlerinin huzursuzluk yaratmak istediğini ancak başarılı olamayacaklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alevi Kültür Dernekleri Şubesinde Güvenlik Önlemi - Son Dakika


Advertisement