Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele" Paneli - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele" Paneli

14.11.2017 17:27

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Zonguldak Şubesince, "Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele" konulu panel düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Zonguldak Şubesince, "Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele" konulu panel düzenlendi.

Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Necdet Özkan, panelde yaptığı konuşmada, alkol ve uyuşturucu bağımlılığının önemli bir konu olduğunu söyledi.

Alkol ve uyuşturucunun ailelerin dağılmasına ve toplumun bozulmasına neden olan bir sorun olduğunu ifade eden Özkan, şöyle konuştu:

"Son üç yılda kadın, çocuk cinayetleri ile boşanmalar ülkemizde artmaya başladı. Bunların yüzde 80 nedenlerinden biri uyuşturucu ve alkol kullanımından kaynaklanmaktadır. Ama işin içine alkol ve madde bağımlılığı girdiği zaman sonuç cinayetle sonuçlanabiliyor. Devletimiz tüm televizyon kanallarında alkol ve madde bağımlılığı konusunda kamu spotu yayınlıyor. Aynı zamanda emniyet güçlerimiz de özellikle son bir yıldır bu konuda belki de cumhuriyet döneminde görülmemiş operasyonlara imza atıyor."

Panelde, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı konusunda bilgi verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele' Paneli - Son Dakika


Advertisement