Alkollü Sürücü Evin Duvarına Çarptı, Traktör İkiye Bölündü - Son Dakika
Güncel

Alkollü Sürücü Evin Duvarına Çarptı, Traktör İkiye Bölündü

Alkollü Sürücü Evin Duvarına Çarptı, Traktör İkiye Bölündü

– BURDUR'da alkollü sürücü, traktörüyle evin duvarına çarptı.

05.10.2016 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– BURDUR'da alkollü sürücü, traktörüyle evin duvarına çarptı. Duvar yıkılırken traktör ikiye bölündü, sürücü ise yaralandı.

Burdur merkeze bağlı Yazıköy'de oturan 57 yaşındaki Osman Çetin, Burdur Şeker Fabrikası'na pancar teslim ettikten sonra kent merkezine geldi. Burada bir birahanede iddiaya göre alkol alan Osman Çetin, çıktıktan sonra 15 NF 918 plakalı traktörünün direksiyonuna geçti. Traktörle Zafer Mahallesi Karasenir Caddesi'nde ilerleyen Osman Çetin, yol üzerindeki Adil Cengiz'e ait evin duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktör ikiye bölünürken, evin odunluk olarak kullanılan bölümünün duvarı da yıkıldı. Traktörden savrulan sürücü ise yaralandı.

3.27 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazayı görenlerin çağırdığı 112 ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Osman Çetin, ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Hayati tehlikesi olmadığı belirtilen Çetin'in yapılan muayenesinde 3.27 promil alkollü çıktığı kaydedildi.

'TRAKTÖR İKİYE BÖLÜNMÜŞTÜ'

Bahçede oturduğu sırada gelen ses üzerine çıkan ev sahibi Adil Cengiz, "Ses gelince çıktım baktım, traktör ikiye bölünmüştü. Şoför de yerde yatıyordu" dedi.

- Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alkollü Sürücü Evin Duvarına Çarptı, Traktör İkiye Bölündü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement