Almanya'da Film Gibi Firar - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Film Gibi Firar

Almanya\'da Film Gibi Firar

Alman televizyonları Pro7 ve RTL kanalları, Berlin Adalet Senatörü CDU'lu Thomas Heilmann'ın firar planının çok zeki yapıldığını söyledi.

20.05.2014 10:51

Alman televizyonları Pro7 ve RTL kanalları, Berlin Adalet Senatörü CDU'lu Thomas Heilmann'ın firar planının çok zeki yapıldığını söyledi. Her yerde aranan iki firari mahkumdan birinin gece kulübü sahibini öldüren 34 yaşındaki Michael M. Olduğu belirlendi. Çok sıkı korunan cezaevinden firar eden mahkumların tutuldukları hücredeki demirleri testere ile kestikleri, çarşaf ve havlu, nevresim takımlarınıı birbirine bağlayarak halat olarak kullandıkları, avluya çıktıktan sonra bir gölgelik üzerine atladıkları, 3 metre yükseklikteki çiti de aştıkları açıklandı.

Alman Sivil Hizmet Federasyonu, Berlin'deki cezaevindeki önlemlerin yeniden gözden geçirileceğini, eksiklik ve sorumluların en kısa sürede tespit edileceğini bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'da Film Gibi Firar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement