Son dakika... İngiltere'de koronavirüs önlemleri - Seyahat kısıtlamaları - Son Dakika
Güncel

Son dakika... İngiltere'de koronavirüs önlemleri - Seyahat kısıtlamaları

Edinilen son dakika gelişmesine göre İngiltere'de yeni tip koronavirüsün(Kovid-19) daha hızlı yayılan bir türünün ortaya çıkmasının ardından, Londra ve çevresinde kısıtlamaların daha da sıkılaştırılmasını içeren dördüncü aşama önlemler uygulanmaya başlandı.

20.12.2020 20:45  Güncelleme: 00:05

İngiltere'de yeni tip koronavirüsün(Kovid-19) daha hızlı yayılan bir türünün ortaya çıkmasının ardından, Londra ve çevresinde kısıtlamaların daha da sıkılaştırılmasını içeren dördüncü aşama önlemler uygulanmaya başlandı.

Hollanda, İngiltere'de Kovid-19'un daha hızlı yayıldığı belirtilen mutasyonunun tespit edilmesinin ardından bu ülkeye uçuşları 1 Ocak 2021'e kadar durdurdu.

Belçika Başbakanı Alexander de Croo da İngiltere'de Kovid-19'un daha bulaşıcı bir türünün ortaya çıktığının açıklanmasının ardından bu ülkeyle hava ve demir yolu ulaşımını en az 24 saat durduracaklarını bildirdi.

Arka arkaya gelen seyahat yasakları sonrası, kısıtlamalara takılmak istemeyenler, noel öncesi muhtemel son trenleri yakalayabilmek için başkent Londra'daki St Pancras Uluslararası İstasyonuna geldi.

Son dakika... İngiltere\'de koronavirüs önlemleri - Seyahat kısıtlamaları
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika... İngiltere'de koronavirüs önlemleri - Seyahat kısıtlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement