Almanya'nın Eski Fırst Lady'si İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Almanya'nın Eski Fırst Lady'si İfade Verdi

Almanya\'nın Eski Fırst Lady\'si İfade Verdi

Christian ve Bettina Wulff otelde arkadaşları ve film yapımcısı David Groenewold ile birlikte bir yemek yedi.

13.12.2013 11:53

Christian ve Bettina Wulff otelde arkadaşları ve film yapımcısı David Groenewold ile birlikte bir yemek yedi. Film yapımcısı Groenewold, çiftin Münih'teki kalışları süresince yemek, çocuk bakımı ve konaklama ücretini içeren faturanın 700 eurosunu ödemek ve bu yolla çıkar sağlamakla suçlandı. Eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff'un bunun karşılığında film yapımcısı Groenewold'un, bir film projesi için Siemens şirketinden sponsor bulduğu öne sürüldü. Suçlamalar ile ilgili, Bettina Wulff'un, Hannover Eyalet Mahkemesi'nde ifadeye çağrıldı. Alman medyası eski First Lady Wulff, eşinin savunmasını destekleyen bir ifade verdiğini aktardı. Dışarıdan ayrıldığı eşi Chrustian Wulff ile öpüşerek duruşmaya girerken görüntülenen Bettina Wulff, iddianamede yer alan 2008 yılında Bavyera Eyaleti'nde düzenlenen bira festivali Oktoberfest sırasında, Münih'te eski eşi ile kaldıkları oteldeki geceyi net hatırlayamadığını söyledi.

Bettina Wulff ifadesinde, Groenewold'un, eşinin en yakın arkadaşlarından olduğunu ve aileye en yakın kişiler arasında yer aldığını ifade etti. Bettina Wulff, eski eşi Christian Wulff'un tüm faturaları birlikte ödemeye çok gayret ettiğini, kredi kartı kullanmayı sevmediğini ve sürekli yanında nakit para taşıdığını, cüzdanı da olmadığını belirtti.

Bettina Wulff ayrıca eşinin alkol kullanımına dair de konuşarak, neredeyse hiç alkol kullanmadığını ve kendisini bir kez bile alkollü görmediğini ifade etti.

"ARKADAŞÇA İLİŞKİMİZ VAR"

Duruşma hakiminin Bettina Wulff'a ayrı yaşadığı ancak henüz resmen boşanmadığı eşinden nefret edip etmediği sorusuna bunun asla söz konusu olmadığını ve çocukları nedeniyle düzenli olarak görüştüklerini arkadaşça bir ilişkileri olduğunu belirtti. Davda gelecek pafta ara karar verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'nın Eski Fırst Lady'si İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement