Aloft Bursa'dan Multitap'li Kampanya Lansmanı Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Aloft Bursa'dan Multitap'li Kampanya Lansmanı Yapılacak

Aloft Bursa\'dan Multitap\'li Kampanya Lansmanı Yapılacak

Aloft Otelleri müzisyenlerle Londra, Brüksel, Abu Dabi ve Bursa'da el ele veriyor ve genç yetenekleri Aloft Spotlight müzik etkinliklerinde bir araya getiriyor.

28.11.2013 10:53

ALOFT BURSA'DAN MULTİTAP'Lİ KAMPANYA LANSMANI

LIVE AT ALOFT HOTELS – SPOTLIGHT SERİSİ

Starwood Hotels & Resorts'un en hızlı büyüyen markası olan Aloft Otelleri, Live at Aloft Hotels – Spotlight Serisi adlı müzik etkinliklerine başladı. Bu etkinlikler dünyada hızla büyüyen Aloft markasının küresel müzik programının da bir parçası. Londra, Brüksel ve Bursa'nın da içerisinde olduğu bu program, Abu Dabi'de start aldı.

Aloft Otelleri, bir ay boyunca gerçekleşecek ilham veren ve de merak uyandıran bir dizi müzik etkinliği için markanın ruhuna uygun seçilen müzisyenlerle işbirliği yapıyor. Bu kapsamda Aloft Bursa da 26 Kasım akşamı Multitap eşliğinde kampanyanın lansmanını gerçekleştirdi. Multitap'in akustik parçalarıyla sahne aldığı etkinlikte ulusal müzik yazarlarının yanı sıra yerel basın mensupları da Multitap'in performansını keyifle izledi. Aloft Otelleri Global Marka Müdürü Alwin Put ile Aloft Bursa Genel Müdürü Esin Akbıyık'ın da kısa bir konuşma yaptığı gecede konuklara kampanya hakkında detaylı bilgi de verildi.

Live at Aloft Hotels – Spotlight Serisi boyunca Aloft Bursa'da bir ay boyunca interaktif atölyeler, sanat çalışmaları ve canlı performans gecelerinde müzisyenler ve genç yetenekler bir araya gelecek. Kampanya 21 Aralık akşamı Multitap'in konseriyle son bulacak.

LIVE AT ALOFT HOTELS – SPOTLIGHT SERİSİ:

Juliana Down: Aloft Abu Dhabi (BAE) 16 Eylül – 13 Ekim
Bent van Looy: Aloft Brüksel (Belçika) 30 Eylül – 27 Ekim
Josh Osho: Aloft Londra Excel (Londra) 28 Ekim – 24 Kasım
Multitap: Aloft Bursa (Türkiye) 26 Kasım – 21 Aralık

Susanne Barfoed, Starwood Grubu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu Bölgeleri Sheraton, Westin, Aloft, Element ve Four Points By Sheraton Otelleri Başkan Yardımcısı "Aloft, misafirleriyle müzik tutkusunu paylaşmayı ve ister seyahat ediyor ister kendi ülkelerinde W XYZ Bar'ı ziyaret ediyor olsunlar en iyi müzikleri ve yeni yetenekleri keşfetmelerine yardımcı olmayı misyon ediniyor" diyor ve "Müzik keşfi, bizim yeni nesil misafirlerimiz için önemli ve

biz, Spotlight Serisi ile Avrupa ve Ortadoğu'daki müzisyenlerle işbirliği yapmaktan ötürü mutluyuz."

Live at Aloft Hotels – Spotlight Serisi: [Aloft Bursa]

2006 yılında İstanbul'da kurulan ve 2010 yılında ilk albümlerini piyasaya çıkaran Multitap, "Aloft, tüm dünyada müziksever bir otel markası olarak tanınıyor. Gerçekleştirdiği müzik etkinlikleri, genç yeteneklere açtığı sahnesi ile adından söz ettiriyor" diyor ve "Aloft Bursa, Türkiye'nin ilk Aloft oteli. Bu müzik kampanyası da ilk defa Türkiye'de gerçekleşiyor. Biz de bu genç ve sıra dışı markanın müzik kampanyasında yer almaktan ötürü mutluyuz".

Multitap ile Aloft Bursa Müzik Etkinlikleri Programı:

3 Aralık/ Söyleşi ve Interaktif Üretim
Müzik Grubu Kurmak ve Grup Kavramı

10 Aralık/ Prodüksiyon
Müzik Prodüksiyonu ve Sahne

21 Aralık/ Performans
Multitap Canlı konseri

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aloft Bursa'dan Multitap'li Kampanya Lansmanı Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement