Altay'da Büyük Buluşma - Son Dakika
Güncel

Altay'da Büyük Buluşma

Altay\'da Büyük Buluşma

Altay'da olağanüstü genel kurul hazırlıklarını sürdüren yönetim, camianın ağır toplarıyla bir araya geldi.

18.05.2016 13:41

Altay'da olağanüstü genel kurul hazırlıklarını sürdüren yönetim, camianın ağır toplarıyla bir araya geldi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge'nin Kordon'da düzenlediği yemeğe Başkan Cihangir Marmara, eski başkanlardan Mahmut Özgener, Ahmet Taşpınar, Asbaşkan Ercüment Atik ve Alex Padulano, yöneticiler Cüneyt Oğuz, Celal Kiter, Serkan Çınarlı, yeni yönetimde yer almaya hazırlanan Özgür Ekmekçioğlu ve kulübe dışarıdan destek veren Murat Bora Dülger katıldı ile teknik direktör Serdar Sabuncu katıldı. Erdoğan Tözge, katkılarından dolayı Sabuncu'ya plaket verdi.

Yönetimin yemekte yeni sezonda hedefin ne olacağını masaya yatırdığı öğrenildi. Transfer yasağının kaldırılması için 1 milyon 42 bin TL eski borcun ödenmesi gerektiği ifade edilirken, bu rakamın pazarlıklarla düşebileceği savunuldu.

Toplantıda, 23-30 Mayıs'ta yapılacak kongreye kadar yönetimin yol haritasını çizmesi gerektiği belirtilirken, "Hedef bir üst lige çıkmaksa bunun hazırlıkları şimdiden yapılmalı. Borçlardan kurtulmanın tek yolu kuvvetli altyapı. Uzun vadeli gelir getirici projeler üretilmeli" gibi görüşlerin paylaşıldığı kaydedildi. Siyah beyazlılar salı günü tekrar bir araya gelecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Büyük Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement