Altay'da Forma İlyas'ta - Son Dakika
Güncel

Altay'da Forma İlyas'ta

Altay\'da Forma İlyas\'ta

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 3-0 kaybettiği Göztepe derbisinin yaralarını çarşamba günü evinde oynayacağı Gümüşhanespor maçınyla sarmak isteyen Altay, forvetini belirledi.

04.10.2014 13:42

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 3-0 kaybettiği Göztepe derbisinin yaralarını çarşamba günü evinde oynayacağı Gümüşhanespor maçınyla sarmak isteyen Altay, forvetini belirledi. Siyah beyazlılarla transferin son gününde imza atan İlyas Çakmak, teknik direktör Mesut Toros'un gözüne girerek formayı kaptı. Ligin ilk iki haftasında Bugsaşspor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a karşı gol silahı olarak Tahir'i ilk 11'de sahaya süren Toros, daha sonra Düzyürtspor, Pazarspor ve Ankaragücü önünde genç Hüsamettin'i tercih etti.

Sezon öncesi kamp görmemesi nedeniyle deneyimli teknik adamın ligde kadroya bile almadığı İlyas Çakmak, kupadaki Karşıyaka zaferinde kendisine verilen şansı iyi kullanarak başarılı bir performans sergiledi. Hüsamettin'in Ankaragücü önünde kırmızı kart görmesinin ardından Göztepe derbisinde Mesut Toros, Tahir'in yerine İlyas'ı oynattı. Altay'ın yenilgisine rağmen santrfor İlyas, deneyimi ve çalışkanlığıyla teknik heyetten tam not aldı. Toros'un, Gümüşhanespor karşısında da İlyas Çakmak'ı tercih edeceği öğrenildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Forma İlyas'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement