Altay'da Toros Sağlam Basıyor - Son Dakika
Güncel

Altay'da Toros Sağlam Basıyor

Altay\'da Toros Sağlam Basıyor

İkinci Lig Kırmızı Grupta 17 puanla 6'ncı sırada yer Altay'da Teknik Direktör Mesut Toros şampiyonluk ya da Play off'tan söz etmek için erken olduğunu söyledi.

13.11.2014 12:48  Güncelleme: 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci Lig Kırmızı Grup'ta 17 puanla 6'ncı sırada yer Altay'da teknik direktör Mesut Toros şampiyonluk ya da Play off'tan söz etmek için erken olduğunu söyledi. Sezon başında ilk yarı hedefini 25 puan olarak belirlediklerini hatırlatan Toros, "Öncelikle devre sonuna kadar kalan 5 haftada maksimum puan toplayıp yerimizi sağlamlaştırmalıyız. Devre arasında eksik gördüğümüz bölgelere bütçemiz ölçüsünde takviye yapıp gerçekçi bir hedef ortaya koyabiliriz. Yol haritamızı şimdiden belirlemek mümkün değil" dedi.

Her takımın bir diğerini yenebildiği zor bir grupta mücadele ettiklerini kaydeden Mesut Toros, "Gölbaşıspor mağlubiyeti ve Kahramanmaraşspor beraberliği bizi sıkıntıya sokmuştu. Gölbaşıspor'un geçen hafta lider Bandırmaspor'u yenmesi, bu ligin şakasının olmadığını bir kez daha gösterdi. Alttaki takımlar sürpriz sonuçlara imza atabiliyor. Sondan üçüncü Düzyurtspor'la, Play off barajındaki Hatayspor arasında 6 puan fark var. Hedefe oynayan takım sayısı fazla. İkinci yarı çok daha zorlu geçecek" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Toros Sağlam Basıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement