Altay'da Yüksel Sakatlandı - Son Dakika
Güncel

Altay'da Yüksel Sakatlandı

Altay\'da Yüksel Sakatlandı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda oynayacağı Bugsaşspor maçına odaklanan Altay'a bir kötü haber de sağ bek Yüksel Kayaalp'ten geldi.

12.01.2015 15:35

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda oynayacağı Bugsaşspor maçına odaklanan Altay'a bir kötü haber de sağ bek Yüksel Kayaalp'ten geldi. Antalya kampında sakatlanan tecrübeli oyuncunun sağ arka adalesinde yırtık tespit edildiği, en az 2 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi. Transfer yasağı nedeniyle takviye yapamayan siyah beyazlılarda Yüksel'in sakatlanmasıyla teknik heyetin keyfi iyice kaçtı.

Sağ bek Ozan, stoper Gökhan, ön libero Fatih, orta saha oyuncusu Semavi, forvetler İlyas ve Tahir'i gönderip, Halil ve Osman'ı kiralık veren Altay'da yönetim, 115 bin TL alacağı için kulübe transfer yasağı getiren eski oyunculardan İsa Akgöl'le pazarlığı sürdürüyor. Yönetimin, 67 bin TL ödemek zorunda olduğu Göksel Akıncı'ya ulaşamadığı öğrenildi. Altay'ın önümüzdeki günlerde yasığı kaldırıp 3-4 takviye yapması bekleniyor.

BAHATTİN ZOR

Forvet arayışını sürdüren Altay'ın son olarak Akhisar Belediyesporlu golcü Bahattin Köse'ye kanca attığı öğrenildi. Siyah beyazlıların 24 yaşındaki gurbetçi santrforu kiralamak istediği kaydedilirken, Bahattin'e PTT 1'inci Lig ekiplerinin de talip olması transferi zora soktu. U21 Ligi'nde 5 gol atan Bahattin, forma giydiği 4 kupa maçında 2 kez rakip fileleri sarstı. Ligde ise 2 karşılaşmada 38 dakika oynadı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Yüksel Sakatlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement