Altınordu'dan Furkan Hamlesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Altınordu'dan Furkan Hamlesi

Altınordu\'dan Furkan Hamlesi
06.06.2016 14:01

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun Bursasporlu genç orta saha oyuncusu Furkan Soyalp ile ilgilendiği öğrenildi.

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun Bursasporlu genç orta saha oyuncusu Furkan Soyalp ile ilgilendiği öğrenildi. Bursaspor'un Altınordu'yu 3-1 yendiği U21 Ligi Süper Kupa finalindeki performansıyla Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın beğenisini kazanan 21 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak istendiği belirtildi.

Osmanlıspor altyapısında yetişip Bursaspor'da profesyonel olan Furkan, 2012-13 sezonunda yeşil beyazlı forma ile Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'a karşı ilk resmi maçına çıktı.

Aynı sezon Süper Lig'de Gençlerbirliği önünde de forma şansı bulan Furkan, bir sonraki yıl Süper Lig'de 2 kez görev alandı. 2014-15'in ikinci yarısında Bandırmaspor'a kiralanan Furkan, 2015-16'da Bursaspor'da kupada ve Süper Lig'de 4'er müsabakada oynadı. Geride bıraktığımız sezon U21 Süper Ligi'nde 17 kez rakip fileleri sarsan genç futbolcu, kupada ise 2 gol kaydetti. Oyun kurucu pozisyonunda oynayan Furkan, 11 kez genç milli oldu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'dan Furkan Hamlesi - Son Dakika


Advertisement