Altyapı Çalışmaları Tuzluca'da Başladı - Son Dakika
Güncel

Altyapı Çalışmaları Tuzluca'da Başladı

Altyapı Çalışmaları Tuzluca\'da Başladı

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde Altyapı çalışmaları devam ediyor.

25.03.2013 07:46

Tuzluca Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Başladı.

Iğdır'a Bağlı Tuzluca ilçesi Tuzluca Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte altyapı çalışmalarına hız verdi.

Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin TÜRKAN: "Geçen yılın son aylarında başladıkları altyapı çalışmalarına, kış mevsimi dolayısıyla ara vermek zorunda kaldıklarını belirterek, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çalışmalara tekrar başladıklarını söyledi.

2013 yılı içerisinde Tuzluca'yı çamurdan kurtaracaklarını ifade eden Belediye Başkanı TÜRKAN, altyapı çalışmalarından sonra yollarımıza kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Alt yapı çalışmalarından dolayı ilçemizin en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet, Kars ve Iğdır ve diğer Caddeleri'nde yollarımız bozulmuş durumda. Bu sebeple oluşan çukurları doldurarak geçici çözümler üretiyoruz. İnşallah çalışmalar tamamlandığında ilçemiz modern bir görünüme kavuşacak."diye konuştu.

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Alper mahir AYTEKİN, devam eden altyapı çalışmalarının Tuzluca için çok önemli olduğunu, yüklenici firmanın çalışmalarını azami dikkat ve beklenen süreden önce tamamlayacaklarına inandıkları belirterek, çalışan işçilere tatlı ikram etti.

Başkan TÜRKAN: " Vatandaşlarımız rahat olsun, Tuzluca ilçemizde yaşanan çamur ve toz kirliliğine altyapı çalışmalarının bitmesi ile son vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altyapı Çalışmaları Tuzluca'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement