Amaç Yarışma Değil Dayanışma - Son Dakika
Güncel

Amaç Yarışma Değil Dayanışma

Amaç Yarışma Değil Dayanışma

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından geleneksel hale gelen tavla turnuvasında katılımcılar dayanışma için zar attılar.

02.01.2012 18:05  Güncelleme: 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen tavla turnuvası renkli anlara sahne oldu. Yarışmaya katılan engelli vatandaşlar, birlik ve beraberlik için zar atarak dayanışma örneği sergiledi.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından geleneksel hale getirilen 'Tavla Turnuvası' Kültürpark Ender Çay Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Rumeli Dernekleri Federasyonu'nun da katkılarıyla düzenlenen tavla turnuvasında engelli vatandaşlar derece için değil, dayanışma için zar attı.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, tavla turnuvasını yenmek veya yenilmek için değil, engellilerin de hayatta var olduğuna dikkat çekmek için gerçekleştirdiklerini ifade etti. Engellilerin sosyal yaşama uyum sağlaması ve engelsiz yaşam alanları oluşturulması için bu tarz etkinliklerin önem taşıdığını ifade eden Sönmez, engelli bireylere karşı tüm Bursalıları duyarlılığa davet etti.

Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Şuayip Toprak'ın ve Beyaz Ay Derneği Başkanı Zafer Hıdıroğlu'nun da katıldığı turnuvada, yarışmacılar birlik ve beraberlik için zar attı, tavla oynadı. Dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı turnuvada, dostluklarını pekiştiren Engelliler meclisi üyeleri, eğlenceli karşılaşmaların tadını da doyasıya çıkardı. Keyifli görüntülerin yaşandığı turnuvada Nazmi Yılmaz birinci, Mustafa Turtekin ikinci, Rıdvan Zengin ise üçüncü oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amaç Yarışma Değil Dayanışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement