Zonguldak'ta bir amatör balıkçı, balık tuttuğu sırada kayalıklara düştü. Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri ve polisler, uğraşlar sonunda balıkçıyı bulunduğu yerden kurtardı. Hastaneye kaldırılan balıkçının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Olay, saat 17.20 sıralarında meydana geldi. Amatör balıkçılık yapan Faruk Turgut U. (56), bir anlık dikkatsizlik sonucu yaklaşık bir metreden kayalıklara düştü. Başının üzerine düştüğü belirtilen balıkçıyı bulunduğu yerden, olay yerine gelen AFAD ve deniz polisi kurtardı.
İlk müdahalesi yapılan amatör balıkçı, halatla deniz polisi botuna taşındı. Faruk U., limana getirildikten sonra Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. - ZONGULDAK
Son Dakika › Güncel › Amatör Balıkçı Kayalıklara Düştü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.