Amerikalılar Misafirperverliğimize Hayran Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Amerikalılar Misafirperverliğimize Hayran Kaldı

Amerikalılar Misafirperverliğimize Hayran Kaldı
24.05.2012 03:56  Güncelleme: 03:55

CELAL Bayar Üniversitesi'nin ABD Tennesse Tech Üniversitesi öğrencileri için düzenlediği kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Öğrencilerin Manisa Belediyesi'nden övgü dolu sözlerle bahsetmelerinden dolayı mutluluğunu ifade eden Ustamehmetoğlu, "Misafirperverliğimizden büyük haz duyduklarını söyleyen öğrenciler bizleri onure etti. Öğrencileri bizlerle tanıştırdığı için de CBÜ'ye teşekkür ediyoruz" dedi.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü'nün daveti ile Manisa'ya gelen Amerika Birleşik Devletleri Tennessee Technological Üniversitesi öğrencileri, CBÜ Alacart Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya, Prof. Dr. Banita Barger, ABD Tennessee Tech Üniversitesi Pazarlama Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. İsmet Anıtsal ve Doç. Dr. Meral Anıtsal ile öğrenciler katıldı. Amerikalı öğrencilerin bir proje kapsamında Manisa'da olduklarını, proje içeriğinde de Mesir Macunu, Kula Leblebisi, zeytinyağı ile buzlu Türk Kahvesi'ni incelediklerini hatırlatan Doç Dr. İsmet Anıtsal, öğrencilerin Manisa'dan büyük keyif aldığını belirtti.

Grup adına konuşan Amerikalı bir öğrencinin Celal Bayar Üniversitesi ve Manisa Belediyesi'ne ilişkin olumlu düşünceleri hem CBÜ temsilcileri hem de Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu tarafından takdirle karşılandı. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden öğrenci, birçok ülkeyi gezmesine karşın Manisa'da hiç olmadığı kadar güzel ağırlandıklarını dile getirdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, grubun samimiyetine inandığını ifade ederek, "Manisa Belediyesi'ni ziyaretleri esnasında da kendileri ile keyifli bir sohbet yapmıştık. Özellikle Manisa'yı, Türk insanını sevmeleri bizler için onur verici. Kendilerine hayatlarında başarılar diliyor, tekrar Manisa'ya gelmelerini umut ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amerikalılar Misafirperverliğimize Hayran Kaldı - Son Dakika


Advertisement