Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'deki en önemli değişimlerden biri olarak Anadolu Ajansı'nı gördüğünü belirterek, "Birçok dilde yaptığı yayınlar, habercilik anlayışı ve ciddi yapılanmasıyla beraber o da bir dönüşüm yaşıyor" dedi.
Bakan Yıldız, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla gazetecilere yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansı'na nice yıllar diledi.
Anadolu Ajansı'nın, gerek yurt içi, gerekse dışında gittikleri her yerde, bütün ekipleri ve çalışanlarıyla kendilerine refakat ettiğini dile getiren Yıldız, "Türkiye'deki en önemli değişimlerden biri olarak Anadolu Ajansı'nı görüyorum. Birçok dilde yaptığı yayınlar, habercilik anlayışı ve ciddi yapılanmasıyla beraber o da bir dönüşüm yaşıyor. Kamu ve özel sektör de dahil olmak üzere iletişim ağının önemli ve ayrılmaz bir parçası olarak Anadolu Ajansı'nı görüyor ve kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE
Son Dakika › Güncel › Anadolu Ajansı 93. Yaşında - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.