Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 20 Mayıs'ta gerçekleştireceği gösterinin tüm gelirini Soma'da hayatına kaybeden işçilerin ailelerine bağışlayacak.
Anadolu Ateşi, Soma faciasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına destek oluyor. 20 Mayıs Salı günü Antalya Aspendos Arena'daki Anadolu Ateşi Dans Topluluğu gösterisinin tüm geliri, Soma kayıplarının ailelerine bağışlanacak.
120 dansçının katılımıyla gerçekleştirilecek gösteride Soma faciasını anlatan özel bölümler de yer alacak. "Temsil Ağıt" isimli bölümle başlayıp Soma'da hayatını kaybedenlerin ve yakınlarının görselleri ve isimlerinin de fonda yer aldığı özel bir koreografi ile devam edecek gösterinin; Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça anonslarla Soma'ya ithaf edildiği duyurulacak.
Seyircinin bir dakikalık saygı duruşuna davet edileceği gösteriyi 5 bin kişinin izleyeceği belirtildi. - ANTALYA
Son Dakika › Güncel › Anadolu Ateşi Soma İçin Sahne Alacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?