Anafartalar ve Kurtuluş Caddelerinde Yollar Onarılıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Anafartalar ve Kurtuluş Caddelerinde Yollar Onarılıyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Anafartalar ve Kurtuluş Caddelerinde Yollar Onarılıyor
 Güncelleme: 

Keşan Belediye Başkanlığı'nca yürütülen yağmur Suyu Kanal Projesi nedeniyle Anafartalar Caddesi ve Kurtuluş Caddesi'nde bozulan yollar 23 Temmuz 2014 Çarşamba gününden itibaren onarılmaya başlandı.

Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı asfalt ekipleri ilk olarak Anafartalar Caddesi'nde ve daha sonra da Kurtuluş Caddesi'nde yola malzeme atarak ve silindir ile yolu düzleyerek daha kullanışlı ve düz hale getirdiler.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, yaklaşan Ramazan Bayramına kadar bu çalışmaların tamamlanacağını ve araç sürücülerinin daha rahat bir ortamda trafik akışı sağlanması konusunda gayret ettiklerini belirterek "İlçemize yapılan çalışmalar doğal olarak yollarımızın bozulmasına neden oluyor ve buraları asfaltlamak için yolun oturması için belli bir süre geçmesi gerekiyor.Şimdilik böyle bir geçici çözümle sorunu hallediyoruz. İlerleyen süreçte bu yolları imkanlarımız elverdiğince asfaltlamaya çalışacağız." dedi.

Ekipler, Kurtuluş Caddesi'nden Cennet Bahçesi önüne kadar çalışmalarını sürdürecekler.

Kaynak: Bültenler