Anamur Hırsızlık İçin Girdiği Evdeki Kıza Cinsel İstismarda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Anamur Hırsızlık İçin Girdiği Evdeki Kıza Cinsel İstismarda Bulundu

Anamur Hırsızlık İçin Girdiği Evdeki Kıza Cinsel İstismarda Bulundu

Hırsızlık için girdiği evdeki kıza cinsel istismarda bulundu MERSİN'in Bozyazı İlçesi'nde hırsızlık için girdiği evdeki 11 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan, başka bir evde de anne ile kızını bıçakla yaralanan 23 yaşındaki O.K., bir evin tavan arasında yakalandı.

09.01.2016 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsızlık için girdiği evdeki kıza cinsel istismarda bulundu

MERSİN'in Bozyazı İlçesi'nde hırsızlık için girdiği evdeki 11 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunan, başka bir evde de anne ile kızını bıçakla yaralanan 23 yaşındaki O.K., bir evin tavan arasında yakalandı.

Bozyazı İlçesi'nin Tekeli Mahallesi'ndeki bir eve hırsızlık için giren O. K., iddiaya göre evdeki küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulundu. Kızın çığlıklarından korkan zanlı kaçtı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri kızın ifadesinden yola çıkarak zanlıyı aramaya başladı. Aramalar devam ederken bu kez Gözce Mahallesi'nde başka bir eve giren zanlı, kendisini fark eden 40 yaşındaki Ü.Y.'yi kalçasından, 76 yaşındaki annesi M.S.'yi de boğazından yaralandı. Yaralılar götürüldüğü hastanede tedaviye alınırken jandarma bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Şüphelinin bir eve girdiği bilgisine ulaşan jandarma, O.K.'yı tavan arasında gizlenirken yakaladı.

15 suç kaydı bulunan ve 3 ayrı suçtan arandığı tespit edilen O.K., Bozyazı Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinin ardından Anamur Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anamur Hırsızlık İçin Girdiği Evdeki Kıza Cinsel İstismarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement