Ankara Çobanlardan 'Dolsa da Yesek' Oğlak Dolması Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Ankara Çobanlardan 'Dolsa da Yesek' Oğlak Dolması Kampanyası

Ankara Çobanlardan \'Dolsa da Yesek\' Oğlak Dolması Kampanyası

Çobanlardan 'dolsa da yesek' oğlak dolması kampanyasıANKARA, (DHA)- ANKARALI çobanlar, 'Dolsa da Yesek' kampanyası kapsamında Ankaralı bir aileye 'Oğlak Dolması' hediye ediyor.

28.12.2016 12:30

Çobanlardan 'dolsa da yesek' oğlak dolması kampanyası

ANKARA, (DHA)- ANKARALI çobanlar, 'Dolsa da Yesek' kampanyası kapsamında Ankaralı bir aileye 'Oğlak Dolması' hediye ediyor. Ankara İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Kılınç, "Üç yıl önce başlattığımız oğlak dolması kampanyasına bu yıl çok talep var. Çobanlarımız bu yıl, diğer yıllardan farklı olarak Ankaralı bir aileye yılbaşı için oğlak dolması hediye etmek istedi. İnternet üzerinden alınan başvurular sonrası çekilişle çıkan şanslı bir hemşehrimize yılbaşı akşamı oğlak dolması hediye edeceğiz" dedi.

Ankaralı küçükbaş hayvan yetiştiricileri tarafından 3 yıldır düzenlenen 'Dolsa da Yesek' kampanyası kapsamında, çobanlar internet üzerinden çekiliş düzenleyerek, kazanan Ankaralı bir aileye yılbaşı gecesi için oğlak dolması hediye etti. Oğlak etinin tüketimine dikkat çekmek isteyen Ankaralı çobanlar, tüketicileri yılbaşı gecesinde hindi yerine oğlak dolması yemeye davet etti.

ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI

Küçükbaş hayvan yetiştiricileri olarak 'Dolsa da Yesek' kampanyası kapsamında yılbaşı gecesi Ankaralı bir şanslı kişiye Oğlak Dolması hediye edeceklerini dile getiren Ankara İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Kılınç, "Bundan 3 yıl önce başlamış olduğumuz oğlak dolması kampanyasına bu yıl çok talep var. Çobanlarımız bu yıl, diğer yıllardan farklı olarak Ankaralı bir aileye yılbaşı için oğlak dolması hediye etmek istedi. İnternet üzerinden alınan başvurular sonrası yapılan çekilişle bir hemşehrimize yılbaşı akşamı oğlak dolması hediye edeceğiz. Umarız gelecek yıllarda bu kampanyamızı diğer illerimize de taşıyacağız" diye konuştu.

HEM SAĞLIKLI, HEM LEZZETLİ, HEM EKONOMİK

Oğlak etinin sağlık açısından çok zengin olduğunu dile getiren Başkan Kılınç, "Oğlak etihem kaliteli, hem diyet eti olma özelliği taşır. Beslenme değeri oldukça yüksek, B12 vitaminlerince de zengin bir et türüdür. Doğal, organik Et'e de en yakın etlerden biridir, aynı zamanda da ekonomik" dedi. Başkan Kılınç, oğlak etine karşı ön yargısı olanların da 'Dolsa da Yesek' internet sitesi adresi üzerinden her sorusuna cevap bulabileceğini ve oğlak dolması ile ilgili her türlü bilgiyi edinebileceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Çobanlardan 'Dolsa da Yesek' Oğlak Dolması Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement