Ankara'da Engellilere Ömss Tercihlerinde Rehberlik Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Engellilere Ömss Tercihlerinde Rehberlik Yapılacak

Ankara\'da Engellilere Ömss Tercihlerinde Rehberlik Yapılacak

Ankara Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve TEDAY Derneği, Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi (Eti-Sem) işbirliği ile engellilere ÖMSS tercihlerinde rehberlik yapacak Ankara Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve TEDAY Derneği, Etimesgut...

09.07.2012 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve TEDAY Derneği, Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi (Eti-Sem) işbirliği ile engellilere ÖMSS tercihlerinde rehberlik yapacak Ankara Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve TEDAY Derneği, Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi (Eti-Sem) işbirliği ile engellilere ÖMSS tercihlerinde rehberlik yapacak.

Ankara Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Tüm Engelli ve Aileleri Yardımlaşma Derneği (TEDAY) Genel Başkanı İlimdar Boztaş yaptığı açıklamada, Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) tercihlerinde engellilere Eti-Sem vasıtası ile rehberlik yapacaklarını bildirdi.

12 Temmuz Perşembe günü saat 14.00'da Etimesgut Piyade Mahallesi kent konseyinin 3. ve 4. katlarında bulunan salonlarında toplanılarak, 29 Nisan tarihinde sınavlara girmiş Orta Öğretim, Ön lisans ve Lisans mezunlarının, ayrıca kuralara başvuran engellilerin tercihlerine Eti-Sem eğitmenleri tarafından yardımcı olunarak, doğru tercihler yapılabilmesi için destek olunacak. Engelliler meclisinden yapılan çağrıda, bu toplantıya engellilerin katılım göstermesi ve yanlarında refakatçi getirmeleri istenildi. Engellilere yapılan çağrıda şu ifadeler kullanıldı:

"Toplantıdaki önerileri dikkate alınız, tercihler için acele davranmayınız, eğitmenlerimizin önerilerini dikkatle dinleyin kılavuzları inceleyin. Kent Konseyinde hazırlanan bilgisayarlardan eğitmenlerimiz eşliğinde tercihlerinizi yapın."

Etimesgut bölgesinde daha önce Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliğiyle açtıkları ÖMSS kurslarıyla Türkiye'de en yüksek puanlara erişildiğini söyleyen Boztaş, "Yapılacak doğru tercihlerle de en fazla memur yerleştiren ilçe olmak hedefimizdir. Katılımcı engellilerimize başarılar diliyoruz" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara'da Engellilere Ömss Tercihlerinde Rehberlik Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement