Ankara'da Trafik Kazası: 1 Polis Hayatını Kaybetti, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Trafik Kazası: 1 Polis Hayatını Kaybetti, 1 Yaralı

Ankara\'da Trafik Kazası: 1 Polis Hayatını Kaybetti, 1 Yaralı

Ankara'da kavşakta önüne çıkan araca çarpmamak için orta refüje çarpan otomobilde bulunan Başbakanlık Koru Daire Başkanlığı'nda görevli bir polis memuru hayatını kaybetti.

18.09.2012 03:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da kavşakta önüne çıkan araca çarpmamak için orta refüje çarpan otomobilde bulunan Başbakanlık Koru Daire Başkanlığı'nda görevli bir polis memuru hayatını kaybetti. Kazada, polis memurunun eşi ise ağır yaralandı. Kazaya sebep olarak olay yerinden hızla kaçan araç, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu 1 saat sonra yakalandı.

Kaza, Mamak, Kayaş Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Kırıkkale'den merkez istikamete gitmekte olan Ersin Çelik idaresindeki 06 ERS 53 plakalı otomobil, kavşaktan çıkan araca çarpmamak için manevra yaparak orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan Ersin Çelik ve eşi Emeti Çelik araçta sıkıştı. Bu arada kazaya sebep olan beyaz Opel marka araç olay yerinden hızla uzaklaştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri trafiğin yoğun olduğu Samsun Yolu'nda başka bir kaza ihtimaline karşı güvenlik tedbirleri alırken, itfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralıları kurtarma çalışmalarına başladı. Uzun uğraşların ardından sıkıştığı yerden kurtarılan Ersin Çelik, sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Emeti Çelik'in durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, olay yerine gelerek kazayla ilgili incelemelerde bulundu.Polis memuru Ersin Çelik'in Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı'nda görev yaptığı öğrenildi. Bazı Başbakanlık korumaları da olay yerine gelerek polis ekiplerinden kaza hakkında bilgi aldı. Yapılan incelemelerin ardından Ersin Çelik'in cesedi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan kazaya sebep olarak olay yerinden kaçan beyaz Opel marka araç ise polis ekiplerinin çalışmaları sonucu 1 saat sonra yakalandı. Kaza sonrası otomobil hurdaya döndü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Trafik Kazası: 1 Polis Hayatını Kaybetti, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement