Ankara'daki Katliam KKTC'de Pretosto Edildi. - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ankara'daki Katliam KKTC'de Pretosto Edildi.

12.10.2015 03:56

Ankara'da meydana gelen ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan bombalı saldırı, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da protesto edildi.

Ankara'da meydana gelen ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan bombalı saldırı, KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da protesto edildi.

Ankara'daki katliamı protesto etmek için aralarında birçok siyasi parti ve sivil toplum örgütünün de bulunduğu Barış Platformu grubu KKTC'de Başkent Lefkoşa'da bir araya geldi. Kuğulu Parkta başlatılan protesto yürüyüşünde eylemciler, Türkiye'nin Lefkoşa Büyük Elçiliği önünden geçen yolu kullanmak istedi, ancak polis grubun yolu kullanılmasına izin vermedi. 'Hükümet istifa', 'İnadına barış inadına kardeşlik' sloganları atan grup terörü lanetleyerek bir süre oturma eylemi yaptı. Eylem basın açıklamasının ardından sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Katliam KKTC'de Pretosto Edildi. - Son Dakika


Advertisement