Ankara'daki Patlamanın Ateşi Bursa'ya da Düştü (2) - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Patlamanın Ateşi Bursa'ya da Düştü (2)

Ankara\'daki Patlamanın Ateşi Bursa\'ya da Düştü (2)

Gözyaşlarıyla SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

18.02.2016 18:30

Gözyaşlarıyla SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ankara'da düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan'ın cenazesi bugün Ankara'dan özel uçakla Yenişehir Havaalanı'na oradan da ambulans ile ailesinin yaşadığı Mudanya'ya getirildi.  Şehit cenazesi sirenler eşliğinde Mudanya'da camiyi getirilişi sırasında gözyaşları sel oldu. Mudanya Duran camisinde kılınan cenaze namazına baba Abdulcebbar, anne Cahide ve şehidin kardeşi Gökhan İlhan, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Genelkurmay Muhabere Elektronik ve Bilgi Sistemleri (MEBS) Plan Koordinasyon Daire Başkanı Tuğgeneral Mesut Bedri Usta, Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Bursa Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, askeri erkan ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının kıldırmasının ardından şehit için helallik alındı. Ardından şehidin babası ile kardeşi tabuta sarılarak şehitleriyle son kez vedalaştı. Fenalaşan Şehit Feyyaz İlhan'ın annesi Cahide İlhan sağlık görevlileri teskin etti.

Namazdan sonra şehidin cenazesi top arabasına konularak ambulansa götürüldü. Bu sırada Bursa Valisi Münir Karaloğlu şehidin babası Abdulcebbar İlhan'ın koluna girerek teselli etmeye çalıştı. Cenazenin geçişi sırasında ise vatandaşlar, 'Kahrolsun PKK' ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganlarını attı. Şehidin geçişi sırasında vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

Tören geçişinin ardından şehidin Türk Bayrağına sarılı tabutu askeri ambulansa Güzelyalı Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Patlamanın Ateşi Bursa'ya da Düştü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement