Ankara'nın Göbeğinde Suç Örgütünden Sokak Ortasında İnfaz - Son Dakika
Güncel

Ankara'nın Göbeğinde Suç Örgütünden Sokak Ortasında İnfaz

Ankara\'nın Göbeğinde Suç Örgütünden Sokak Ortasında İnfaz

Ankara'da polisi Çinçin, Yenidoğan ve Hıdırlıktepe'ye şafak operasyonu düzenledi.

19.07.2013 17:45

Ankara'da polisi Çinçin, Yenidoğan ve Hıdırlıktepe'ye şafak operasyonu düzenledi. Operasyon sonucu çökertilen Arif Ö., Kadir İ. ve Levent Ç.'nin yönettiği suç örgütünün 7 cinayetin yanı sıra çok sayıda silahlı saldırı, gasp ve hırsızlık suçlarına karıştıkları öne sürüldü.

Şüphelilerin Çankaya'da bazı barlara düzenledikleri silahlı saldırılar ile bir işletmeciyi ve taksiciyi sokak ortasında öldürme anı da güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçen salı günü güvenlik güçleri ve Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay'ın yönettiği operasyon ile 168 eve eş zamanlı baskınlar düzenlemişti. Çinçin, Yenidoğan ve Hıdırlıktepe'de, organize suç örgütüne yönelik geniş çaplı yapılan operasyonda çok sayıda silah, mermi ve uyuşturucu maddeyle birlikte 64 kişiyi gözaltına almıştı.

7 CİNAYET İDDİASI

Uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları öne sürülen Arif Ö., Kadir İ. ve Levent Ç.'nin yönettiği örgüt adına suç işledikleri iddia edilen şüpheliler, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerin 7 cinayet, çok sayıda silahlı saldırı, gasp ve hırsızlık suçlarına karıştıkları ileri sürüldü. GECE KULÜPLERİNE UZUN NAMLULU SİLAHLI BASKIN

Şüphelilerin Çankaya'da bazı barlara düzenledikleri silahlı saldırılar ile bir işletmeciyi ve taksiciyi sokak ortasında öldürme görüntülerini güvenlik kameraları kaydetti. Kamera kayıtlarında Arif Ö.'nün yönettiği saldırganlar, Corte Bar'a uzun namlulu silah ve tabancalarla baskın düzenliyor, bir çalışanın ayağından yaralanması ve müşteriler ile çalışanların panik halinde kaçmaları görülüyor.

Bunun yanı sıra saldırganların '1001 Gece' adlı kulübün sahibi Yusuf Sönmez ile taksici Burhan Tuncer'i öldürmeleri de güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Örgüt hakkında polise bilgi verdiğinden şüphelendikleri Burhan Tuncer'i Arif Ö.'nün adamları kaçırıp işkence yaptıktan sonra sokak ortasında silahla öldürüyor. Akay Caddesi'nde bulunan Valentino Bar'a da baskın düzenleyen saldırganlar işletmeciyi yaraladıktan sonra, bara bir süre kurşun yağdırıp, otomobillerle olay yerinden ayrılıyor. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'nın Göbeğinde Suç Örgütünden Sokak Ortasında İnfaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement