Ankara Saldırısını Protesto Etmek İsteyenlere Müdahale - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ankara Saldırısını Protesto Etmek İsteyenlere Müdahale

Ankara Saldırısını Protesto Etmek İsteyenlere Müdahale
15.03.2016 18:57

Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı protesto etmek için yürüyüş yapmak isteyen sendika ve meslek örgütlerine polis müdahale etti.

Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı protesto etmek için yürüyüş yapmak isteyen sendika ve meslek örgütlerine polis müdahale etti. Yürüyüşe katılan CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş de gazdan etkilendi.

Bazı sendika ve meslek örgütleri Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı protesto etmek için Adana Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. Çevik kuvvet ekipleri yaklaşık 150 kişilik grubun etrafını çevirip ablukaya alırken, grubun yürüyüşüne izin vermeyeceklerini bildiren polis yetkilisi, belediye önünde basın açıklaması yapabileceklerini söyledi.

Grup temsilcileri polis müdürlerini ikna etmek istedi ancak başarılı olamadı. Bunun üzerine yürüyüşe başlayan gruba polis biber gazıyla müdahale etti. Grubun önünde bulunan CHP Milletvekili İbrahim Özdiş de sıkılan gazlardan etkilenince yanında bulunanların yardımıyla alandan uzaklaştı.

Grup, müdahale sırasında gözaltına alınan arkadaşlarının serbest bırakılması için belediye önünde oturma eylemi yaptı.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Saldırısını Protesto Etmek İsteyenlere Müdahale - Son Dakika


Advertisement