Şanlıurfa'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

Şanlıurfa'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi Kazada yaralanan Melisa da hayatını kaybetti Şanlıurfa'da tırla çarpışan otomobilde anne ve babası ölen ağır yaralı Melisa Kızılkaya da tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti.

05.11.2022 13:23  Güncelleme: 15:00

Şanlıurfa'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi

Kazada yaralanan Melisa da hayatını kaybetti

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da tırla çarpışan otomobilde anne ve babası ölen ağır yaralı Melisa Kızılkaya da tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam saatlerinde Şanlıurfa - Suruç karayolunun 21'inci kilometresindeki Koçören Mağaraları mevkisinde meydana geldi. Suruç'tan Şanlıurfa'ya giden M.A'nın kullandığı pamuk yüklü 63 VM 513 plakalı tır, Mehmet Kızılkaya yönetimindeki 27 ZB 261 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilin hurdaya döndüğü kazada sürücü Mehmet Kızılkaya ile eşi Selvi Kızılkaya olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin ağır yaralı kızları Melisa ise kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine karşın sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Mehmet, eşi Selvi ve kızları Melisa Kızılkaya'nın cenazeleri, adli tıp kurumu morgunda tamamlanan otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Hayatını kaybeden Kızılkaya ailesi fertleri, Suruç ilçesine bağlı Yalpı Mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan Sürücü M.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Şanlıurfa\'daki feci kazada ölü sayısı 3\'e yükseldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement