Anneler Günü Bahçelievler'de Bir Başka Güzel - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü Bahçelievler'de Bir Başka Güzel

Anneler Günü Bahçelievler\'de Bir Başka Güzel

Elleri öpülesi annelerimizin günleri hep kutlu olsun

16.05.2012 15:02

Anneler Günü Bahçelievler'de bir dizi etkinlikle kutlanıyor. 13 Mayıs'ta başlayan geleneksel Anneler Günü etkinlikleri, tüm mahallerdeki 11 farklı düğün salonunda Anne'lerle şölen gibi gerçekleşmeye devam ederken, kutlamalara sanatçılar; Serap Sapaz, Amir, Kader, Çılgın Sedat, Kürşat, Cüneyt Tek, Berrin, Ekin, Sibel Yıldırım, Küçük İbo ve Behzat Duygun da katılarak elleri öpülesi annelerimize konser veriyor.

Çeşitli ikram ve hediye takdimlerinin de gerçekleştiği ve 22 Mayıs'a kadar sürecek etkinliklerde ayrıca Başkan Osman Develioğlu hazırlanan Anneler Günü pastasını Annelerle birlikte kesiyor…

Anneler Günü'nü Bahçelievler'in her mahallesinde annelerle birlikte şölen havasında kutlamayı geleneksel hale getirdiklerini belirten Başkan Osman Develioğlu "Şehit Anne'lerimizi de unutmadan, elleri öpülesi Anne'lerimizin, bu güzel gününü coşkuyla kutluyoruz. Anne'lerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimizin günlerini sevgiyle kutluyoruz ve annelerimizin dualarıyla, hizmetlerimize güç katıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anneler Günü Bahçelievler'de Bir Başka Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement