Antalya Başkan Sarıoğlu, Oğluna Sünnet Düğünü Yaptı - Son Dakika
Güncel

Antalya Başkan Sarıoğlu, Oğluna Sünnet Düğünü Yaptı

Antalya Başkan Sarıoğlu, Oğluna Sünnet Düğünü Yaptı

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, oğlu Hasan Emir için fuar alanında sünnet düğünü yaptı.

30.08.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, oğlu Hasan Emir için fuar alanında sünnet düğünü yaptı. Düğüne yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Finike fuar alanında düzenlenen düğüne; Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta ile eşi Derya Yakuta, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti milletvekilleri, ilçe başkanları, çevre ilçelerin belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün, Elmalı mehteran takımının sahneye girişiyle başladı. Daha sonra Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ile eşi Dilek Sarıoğlu, arkasından beyaz at üzerinde Hasan Emir geldi. Protokol masasını ziyaret eden Hasan Emir'e Dışişleri eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu saat hediye ederek tebrik etti.

Aileyle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Çavuşoğlu, programı nedeniyle düğünden erken ayrıldı. Çavuşoğlu'na arabasına kadar eşlik ettikten sonra eşi, oğlu ve kızıyla sahneye çıkan Başkan Sarıoğlu, davetlilere teşekkür etti. Çok defa konuşma yaptığını ancak bu kez daha heyecanlı olduğunu anlatan Başkan Sarıoğlu, şöyle dedi

Siyasetin içindeki arkadaşlar kendi çocuklarının düğününde farklı heyecan duyduklarını söylerlerdi. Gerçekten benim için de farklı oldu. Ağzım dilim kurudu. Farklı bir heyecan var. Katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünlerde içimizi sızlatan, kemiklerimize kadar acıtan şehit haberleri alıyoruz. O nedenle sade eğlencesiz bir merasim yapalım ve heyecanımızı sizinle paylaşalım istedik. Allah hepimizin çocuklarına sağlık, sıhhat versin ve onları ailelerine bağışlasın.

Mehteran takımı programının ardından Hasan Emir'e halk oyunları gösterisi eşliğinde kına yakıldı. Şehitler nedeniyle düğün sahipleri ve davetlilerin oynamadığı merasimde yerel sanatçılar konser verdi. Düğünde Başkan Sarıoğlu'nun eşi Dilek Sarıoğlu şıklığıyla dikkati çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Başkan Sarıoğlu, Oğluna Sünnet Düğünü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement