Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (3)

Foto1.Foto2.Foto3.Foto4.Foto5.ANTALYA'nın tanınmış iş kadınları Nur Ekşioğlu ile Meltem Durmuş, haftanın yorgunluğunu birlikte attı.

07.06.2013 09:59

Foto1: Tuğba Çuhadar, Tuğçe Şahin, Gaye Demirok, İlhan Kızılca

Foto2: Gözde Karakaş, Sacit Çallı, Özlem Karakaş

Foto3: Merve Bilgiç, Aslı Can

Foto4: Tuğçe Şahin, Tuğba Çuhadar, Merve Bilgç, İlhan Kızılca, Gaye Demirok, Ece Su Arslanbay

Foto5: Tuğba Çuhadar, Sacit Çallı, Gaye Demirok, Eser Arslanbay, İlhan Kızılca, Ömer Korkmaz, Enis Kara, Muhammet Turhan

===

Keyifli akşam

ANTALYA'nın tanınmış iş kadınları Nur Ekşioğlu ile Meltem Durmuş, haftanın yorgunluğunu birlikte attı. Eski Lara Yolu Ehl'i Keyf Restaurant'ta buluşan ikili, şıklıklarıyla gecede öne çıktı. Yakın dostları Arzu Turalı'yı dinlemeye gelen iki arkadaş, bol bol sohbet etme fırsatı buldu. Gece, şarkılar ve eğlenceli diyaloglarla geç vakte kadar devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA,

Foto: Evgenia Makarova, Ekaterina Prigarina

===

Gece boyu eğlence

ÖZEL bir organizasyona katıldıktan sonra geceye eğlenceyle devam eden Zeynep Oruç, Evrim Çakıl, Nuran Koca, Yasemin Akkuş, Deniz Cengiz ve Canan Ateş'in durağı, Soho Ricco Live oldu. Şıklıklarıyla dikkat çeken arkadaşlar, Erdinç'in şarkılarıyla coşkulu bir akşam yaşadı. 6 arkadaş, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Gece ilerleyen saatlere kadar hız kesmeden devam etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Arkadaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenin tadını çıkardı.

===

Romantik gece

ULUDAĞ Otogaz sahiplerinden Gökhan Sümer ile eşi Sevgi Sümer, birlikte gece turuna çıktı. Genç çift eğlence dünyasında küçük bir gezinti yaptıktan sonra popüler işletmelerden Chappell'de soluklandı. Baş başa bir akşam geçiren genç çift, canlı müzik ve keyifli diyaloglarla sakin bir akşam geçirdi. İş yoğunluğundan fırsat buldukça birlikte vakit geçirdiklerini dile getiren ikili, eğlencenin ardından evin yolunu tuttu.

Foto: Gökhan- Sevgi Sümer - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement