Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.Foto.Foto.ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

06.06.2013 13:32

Foto: Figen Çalıkuşu

===

Ödüllü proje bir kez daha sergilendi

AKDENİZ Üniversitesi

Foto: Açılış kurdelesi kesilirken, sergi gezilirken, atıklar sahilden toplanırken

===

Çocuklardan 200 fidan

EXPO 2016 Antalya Ajansı ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı

Foto: Çocuklar fidanları dikerken

===

Aktekin sahili temizledi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Vatandaşların çevreye daha duyarlı olması amaçlanan etkinliklerde, İtfaiye Daire Başkanlığı'ndaki itfaiyecilerden dalgıç olanlar, Konyaaltı'nda denizi temizledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin ise işçilerle birlikte sahilde temizlik çalışmalarına katıldı. Denize giren yerli ve yabancı turistlerin meraklı bakışları altında yapılan temizlikte çok sayıda plastik madde toplandı.

Genel Sekreter Aktekin, dünyanın en güzel plajlarından Konyaaltı Sahili'nde temizlik yaptıklarını belirterek, yaz boyunca işçilerin bu temizlik faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi. Bu temizliğin farkındalık yaratmak amacıyla yapıldığını dile getiren Aktekin, "Çevreye duyarlılığı geliştirmeye çalışıyoruz. En değerli varlığımız doğadır. Bütün vatandaşlarımızın dünyanın en güzel kenti olan Antalya'da çevreye duyarlı, doğaya saygılı bir yaşam tarzı benimsemelerini dilerim. Dünya Çevre Günü kutlu olsun. Çevre bilinci yaratma adına iyi bir faaliyet yaptığımızı düşünüyorum" dedi.

MİNİKLER HİÇ DURMADI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Selim Kazak Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri de Dünya Çevre Günü'nde çeşitli faaliyetlerde bulundu. Şarampol Kapalı Yol'da çevre ile ilgili sergi açan minikler, vatandaşlara bilgi broşürü dağıttıktan sonra Lara Halk Plajı'na gitti. Burada öğretmenleri ile birlikte plaj temizliği gerçekleştiren minik öğrenciler, gün boyu süren faaliyetleri ile takdir topladı.

ANTALYA,

Foto: Geceden

===

Serik'te kaza: 1 ölü, 2 yaralı

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Belek Beldesi Eminceler mevkisinde meydana geldi. Serik'ten, Belek istikametine seyreden 27 yaşındaki Kemal Ateş'in kullandığı 07 YD 113 plakalı otomobil, Mehmet Çalışkan yönetimindeki 42 PS 887 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Kemal Ateş yaşamını yitirirken, araçtaki babası Doğan Ateş ile diğer aracın sürücüsü Mehmet Çalışkan yaralandı. Yaralılar ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Kemal Ateş'in cenazesi de incelemenin ardından aynı hastanenin morguna konuldu.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK,

Foto: Sergiden - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement