Antalya'da Bayramda 115 Ekip 800 Polis Görev Yapacak - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Bayramda 115 Ekip 800 Polis Görev Yapacak

Antalya\'da Bayramda 115 Ekip 800 Polis Görev Yapacak

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi bir dizi önlem aldı.

30.09.2014 17:18

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi bir dizi önlem aldı. Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cem Gençer, bayram süresince 115 ekip ve 800 polisin görev yapacağını ve ilk kez helikopter desteğiyle trafik kurallarını ihlal eden sürücülerin belirleneceğini açıkladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cem Gençer, Antalya'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca alınan tedbirleri açıkladı. Özellikle bayramlarda sürücülerin trafiğe daha çok çıktığını bu nedenle kazaların arttığını belirten Gençer, kazaları önlemek adına Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı helikopterden destek alacaklarını açıkladı. Sivil ve resmi olmak üzere 115 ekip ve 800 personelle alışveriş merkezlerinin giriş çıkışları, yoğun kavşaklar ve kurban kesim yerlerinde tedbirleri aldıklarını kaydeden Gençer, denetimleri sıklaştırdıklarını kaydetti.

SÜRÜCÜLER İLK DEFA HAVADAN DENETLENECEK

Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cem Gençer, bayramda ilk kez bir uygulama yapacaklarını belirterek, helikopter desteği ile kural ihlali yapan sürücüleri anında tespit edeceklerini söyledi. Önceki bayramlarda yaşanan ölümlü ve yaralamalı kazaların önüne geçmek adına bu bayramda denetimlerin sayısını artırdıklarını anlatan Gençer, "Havadan helikopter ve karadan ana güzergahları sürekli takip edip denetleyeceğiz. Yoğunluğun olduğu yerlerde havadan ekiplerimize bilgi verilip trafik yönlendirilecek. 115 ekip, 800 personelimizle Antalya genelinde görev yapılacak. Bu bayramda genel hizmet personelimizde trafik cezası yazabilecek. Bayram arefesinde hayvan pazarları, yoğun kavşaklar ve camilerde tedbirleri aldık. Hiçbir aksamanın yaşanmayacağını düşünüyoruz. Sivil personellerimiz de şehir merkezinde görev yaparak kural ihlali yapanları tespit edecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Bayramda 115 Ekip 800 Polis Görev Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement