Antalya'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Ölü Bulundu

Kemer ilçesinde iki gündür haber alınamayan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi, ormanlık alanda ağaca asılı halde ölü bulundu.

07.11.2014 13:09  Güncelleme: 13:48

Kemer ilçesinde kayıp olduğu gerekçesiyle arama çalışması başlatılan 19 yaşındaki üniversite öğrencisinin cesedi bulundu.

AĞACA ASILI ŞEKİLDE BULUNDU

Çalıştepe yolunda ormanlık alanda yürüyüş yapan vatandaşlar, boynundan bir ağaca asılı halde ceset görmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerce yapılan incelemede söz konusu cesedin, iki gündür kayıp olduğu bildirilen ve bulunması için arama çalışması başlatılan üniversite öğrencisi Kaan Yıldırım'a (19) ait olduğu belirlendi.

Yıldırım'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerine gelen Kaan Yıldırım'ın babası Muharrem Yıldırım ve annesi Mehtap Yıldırım, büyük üzüntü yaşadı.

ARAÇ GPS SAYESİNDE BULUNMUŞTU

Kemer ilçesinde kiraladığı otomobille iki gün önce evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Kaan Yıldırım'ın bulunması için arama çalışması başlatılmıştı. 07 FLH 37 plakalı kiralık otomobili, üzerindeki GPS cihazı sayesinde Çalıştepe yolunda bulan ekipler, bölgedeki arama çalışmalarından sonuç alamamıştı.

Antalya\'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Ölü Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement