Antalya'da Oyunu Kullanan Sahile Koştu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da Oyunu Kullanan Sahile Koştu

Antalya\'da Oyunu Kullanan Sahile Koştu
30.03.2014 16:18

Antalya'da oyunu kullananlar soluğu sahilde aldı.

Antalya'da oyunu kullananlar soluğu sahilde aldı. Hava sıcaklığının 20 dereceyi aştığı turizm kentinde sahil, denize giren ya da yürüyüş yapan yerli ve yabancılarla doldu.

Sabahın erken saatlerinde sandık başına giden Antalyalılar, oylarını kullandıktan sonra güneşli havanın keyfini çıkarmak üzere sahile indi. Konyaaltı Plajı'na ailesiyle gelen Faruk Erdem, iki kızıyla birlikte denizi seyredip güzel havanın tadını çıkardı. Erdem, "Sabah erkenden kalkıp oyumu kullandım. Hafta içi çalıştığım için pazar günlerini çocuklarıma ayırıyorum. İki kızımı alıp sahile geldim" dedi.

Antalyalılar oylarını kullanıp sahilde yürüyüş yaparken, çoğu yabancı turistler de sıcak havadan yararlanarak güneşlendi. Güneş kremlerini sürüp bronzlaşmaya çalışan turistlerin yanı sıra, denize girenler de fotoğraf karelerine yansıdı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Oyunu Kullanan Sahile Koştu - Son Dakika


Advertisement