Antalya'da Paramotor Düştü: 2 Ölü (3) - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Paramotor Düştü: 2 Ölü (3)

Antalya\'da Paramotor Düştü: 2 Ölü (3)

Plaj GÖREVLİLERİ BİR HAFTA ÖNCE UYARMIŞ Lara sahilinde uçuş yaparken düşen paramotor pilotu Onur Yılmaz'ın, plaja yakın uçuş yaptığı için Lara Plajı yönetimi tarafından uyarıldığı belirtildi.

23.07.2015 20:06

Plaj GÖREVLİLERİ BİR HAFTA ÖNCE UYARMIŞ

Lara sahilinde uçuş yaparken düşen paramotor pilotu Onur Yılmaz'ın, plaja yakın uçuş yaptığı için Lara Plajı yönetimi tarafından uyarıldığı belirtildi. Plaj görevlileri yaptıkları açıklamada, Onur Yılmaz'ı sahile çok yakın uçtuğunu ve tehlike yarattığı için uyardıklarını söyledi. Görevliler, "Onur Yılmaz yaklaşık 2 haftadır burada paramotorla yolcu uçuyordu. Kendisini plaja yakın uçmaması konusunda uyardık. Tatilcilerin üzerine düşebileceğini söyledik. Hatta uyarılar nedeniyle bizi tersledi" diye konuştu.

CESETLER ADLİ TIP MORGUNA GÖNDERİLDİ

Onur Yılmaz ve Tarık Taşel'ın cenazeleri polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinden sonra otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Bu sırada olay yerine gelen Onur Yılmaz'ın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Denizden çıkarılan paramotorun enkazı ise koruma altına alındı. Ankara'dan yarın gelecek özel bir ekip enkazı inceleyerek paramotorun düşme nedenini belirleyecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Paramotor Düştü: 2 Ölü (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement