Antalya'daki Şiddetli Yağış - Son Dakika
Güncel

Antalya'daki Şiddetli Yağış

Antalya\'daki Şiddetli Yağış

Antalya'da ailesiyle birlikte sel sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

15.02.2013 10:24

Antalya'da ailesiyle birlikte sel sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları yeniden başlatıldı.

Dün akşam saatlerinde Antalya'da etkili olan şiddetli yağış sırasında sel sularına kapılan 4 kişilik Reyhaniye ailesinin 3,5 yaşındaki kızı Emine Irmak Reyhaniye için itfaiye, Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar ve polis ekiplerince Sarısu Deresi içinde, arabanın bulunduğu yerden deniz yönüne doğru yeniden başlattı. Ailenin akrabaları ise dere kenarlarında arama yaparak ekiplere destek veriyor. Arama sırasında sel sularına kapılan aracın bulunduğu yerden 100 metre ileride Emine Irmak Reyhaniye'ye ait oyuncaklar bulundu.

Bu arada çocuğun amcası olduğu belirtilen bir kişi, dereye girip arama çalışmalarına katılmak istedi. Ancak arkadaşları ve polis ekiplerince zorlukla ikna edildi.

Kaybolan çocuğun annesi Filiz Reyhaniye'nin dayısı Şahin Siler, gazetecilere yaptığı açıklamada, sabah erken saatlerinde arama çalışmalarına katılmak için geldiğini, ancak arama ekiplerinin erken saatte gelmediklerini belirterek, "Biz sadece bebeğimizi istiyoruz" dedi.

Antalya'da bir otelde pazarlama müdürü olarak görev yapan baba Sinan Reyhaniye, anne Filiz Reyhaniye ve ailenin 2 yaşındaki diğer çocuğu Atlas Reyhaniye'nin hastanede tedavileri devam ediyor.

Bu arada bölgede yükselen suların büyük ölçüde çekildiği gözlendi.

Dün Antalya'daki şiddetli yağış nedeniyle Reyhaniye ailesi Sarısu Deresi'nde otomobilleriyle sele kapılmış otomobildeki anne-baba ve bir çocuk kurtulmuş, 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye ise Sarısu Deresi'nde kaybolmuştu. Sel sularında sürüklenen 07 DBE 73 plakalı otomobil, kaybolduğu yerden 150 metre uzakta, bölgede arama yapan bir kepçe operatörü tarafından bulunmuştu. Dün yapılan arama çalışmalarına gece olması nedeniyle ara verilmişti.

Muhabir: Bekir Bektaş

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'daki Şiddetli Yağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement