Antalya - Sevgilisinin Başkasıyla Evlenmesine Sinirlenince Banka Camını Kırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya - Sevgilisinin Başkasıyla Evlenmesine Sinirlenince Banka Camını Kırdı

28.03.2017 21:06

Sevgilisinin başkasıyla evlenmesine sinirlenince banka camını kırdıANTALYA'da sevgilisinin başkasıyla evlenmesine kızan 18 yaşındaki Azercan Yeşilçam, bir banka şubesinin kapı camını kırdı.

Sevgilisinin başkasıyla evlenmesine sinirlenince banka camını kırdı

ANTALYA'da sevgilisinin başkasıyla evlenmesine kızan 18 yaşındaki Azercan Yeşilçam, bir banka şubesinin kapı camını kırdı.

Olay, dün saat 01.30'da Kepez İlçesi Ayanoğlu Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bulvar üzerindeki bir banka şubesinin alarmının çalması üzerine şubeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, banka şubesi giriş kapısının camının taşla kırıldığını fark etti. Banka şubesi girişinde kaldırımda oturan Azercan Yeşilçam'ın hareketlerinden şüphelenen polis, şüpheliyi gözaltına alarak sorguladı.

'CEZAEVİNE GİRİP İNSANLARDAN UZAKLAŞAYIM YETER'

İlk sorguda suçunu itiraf eden Yeşilçam'ın banka camını kırma gerekçesi ise hem polis ekiplerini hem de olay yerindeki banka personelini şaşırttı.

Sevgilisinin başka birisiyle evleneceğini öğrendiği için sinirlendiğini belirten Yeşilçam, cezaevine girerek insanlardan uzaklaşmak için banka şubesinin camlarını kırdığını söyledi. Pişman olmadığını belirten Yeşilçam, "Canım sıkıldı, bunalımdaydım. Cezaevine girip insanlardan uzaklaşayım yeter" dedi.

Yeşilçam sağlık kontrolünün ardından Kepez Polis Merkezi'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Sevgilisinin Başkasıyla Evlenmesine Sinirlenince Banka Camını Kırdı - Son Dakika


Advertisement