Antalya'da sabaha karşı başlayan sağanak yağış bazı mahallelerde doluya dönüştü. Kısa sürede yolu kaplayan dolu birikintileri bazı araçların güçlükle ilerlemesine neden oldu.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün dün yaptığı buzlanma ve don uyarısı ardından kent merkezindeki sağanak yağış, ani sıcaklık düşüşü nedeniyle bu sabaha karşı bazı mahallelerde dolu görüldü.15 dakika süren dolu yağışı ardından yol ve kaldırımlar beyaza büründü. Sabah erken saatlerde araçlarıyla işe gitmek isteyenler hareket etmekte güçlük çekti. Tıkanan mazgallar kürek ve süpürgelerle açıldı. Gece mesaisi yapan polisler, güvenlik görevlileri, temizlik işçileri ise Antalya'da nadir rastlanan dolu yağışını cep telefonlarıyla görüntüledi.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden dün yapılan açıklamada, Balkanlar'dan gelecek soğuk havanın etkisiyle sıcaklığın 8-10 derece düşüşe neden olacağı, sıcaklıkların sahilde sıfır ila sıfırın altında 2, iç kesimlerde ise yine sıfırın altında olmak üzere 2 ila 4 dereceye kadar düşmesinin beklendiğine yer verilmişti. - Antalya
Son Dakika › Güncel › Antalya'ya Dolu Sürprizi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.