Antalyaspor - Mersin İdmanyurdu maçının ardından
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Uğurlu "Oyuncularımın alınlarından öpüyorum"
Mersin İdmanyurdu Teknik Sorumlusu KORKMAZ "Bu maçın izahı yok"
Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında, Antalyaspor ilk yarıda 2-0 yenik duruma düştüğü maçı ikinci yarıda 10 kişi ile 3-2 kazandı.
Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, hafta içerisinde gelişen olaylardan sonra Yusuf Şimşek'in yerine göreve geldiğini hatırlatarak sözlerine başladı. Başta Eto'o ve diğer ekip arkadaşları ile birlikte maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Uğurlu, Bu maçın 6 puan değerinde olduğunu biliyorduk. Oyuna da çok iyi başlamıştık. Şanssız bir şekilde oyunun başında 10 kişi kaldık. Kalecimiz ısınmadan oyuna girdi ve dolayısıyla ikinci golü yedik. Buna rağmen yılmadık. Başaracağımıza inanıyorduk. Soyunma odasında bu inancımızı dile getirdik. İkinci yarıda 10 kişi ile müthiş bir mücadele verdik. Oyuncularımın alınlarından öpüyorum dedi.
MERSİN İDMANYURDU TEKNİK SORUMLUSU KORKMAZ "BU MAÇIN İZAHI YOK"
Mersin İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Bülent Korkmaz da sözlerine bu maçın izahının olmadığını söyleyerek başladı. 2-0 önde iken üçüncü golü bulmaları gerektiğine dikkati çeken Bülent Korkmaz, Rakip zaten 10 kişi kalmış. Her şeyi bitirip sonuçlandırmak gerekiyordu. İkinci yarıda oyuna iyi başlamamıza rağmen üçüncü golü bizim bulmamız gerekirken, Antalyaspor golü buldu. Böyle maçlarda konsantrasyonun düşmemesi lazım. Olmadı, Antalyaspor'u tebrik ediyorum dedi.
Son Dakika › Güncel › Antalyaspor - Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.