"Apachi UTV" Gelin Arabası Oldu - Son Dakika
Güncel

"Apachi UTV" Gelin Arabası Oldu

"Apachi UTV" Gelin Arabası Oldu

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün Türkiye'de bir ilke imza atarak araç filosuna kattığı "Apachi UTV" aracı, gelin arabası oldu.

05.09.2013 13:40  Güncelleme: 13:54

Adana Emniyet Müdürlüğü, park, bahçe ve mesire alanlarında suç ve suçlularla daha etkin mücadele edebilmek için Türkiye'de bir ilke imza atarak, araç filosuna kattığı "Apachi UTV" aracı gelin arabası oldu.

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, görev başladığı günden itibaren polisin sokağa hakim olması durumunda daha az olay olacağı fikrinden hareket ederek yunus ekiplerini güçlendirdi. Gürkan, göreve geldiğinde 10 tim olan yunus ekiplerini 5 kat artırarak 100 time çıkarttı. Yunus ekiplerinin çoğaltılmasına rağmen vatandaşların özellikle park, bahçe, nehir, baraj kenarları gibi alanlarda daha güvende olabilmesi için Adana Emniyet Müdürü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı yunus ekiplerinden sorumlu 4. Sınıf Emniyet Müdürü Cihat Şireli ile görüşerek bundan yaklaşık 5 ay önce araç filosuna "Apachi UTV"yi kattı. Mesire alanlarında polis UTV ile sürekli devriye atarak suç ve suçlularla mücadele ederken vatandaşın da yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Vatandaş değişik gördüğü araç ile sürekli fotoğraf çektirmek istiyor. UTV son olarak da Mardin Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Ahmet Kılınç'ın düğününde gelin arabası oldu. Damat ve gelin UTV'ye binerek düğün salonunun yolunu tuttu. Gelin ve damadı UTV'de gören vatandaşlar da şaşkın gözlerle onları izledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Apachi UTV' Gelin Arabası Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement