Arapça Dil Kursu Başarıyla Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Arapça Dil Kursu Başarıyla Tamamlandı

Arapça Dil Kursu Başarıyla Tamamlandı

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları ile HEM işbirliğinde açılan Arapça kursuna 25 kursiyer bayan katıldı.

06.09.2014 13:17  Güncelleme: 15:13

Afyonkarahisarlı kadınların spordan güzelliğe, mesleki kurslardan sağlık eğitimlerine kadar her türlü sosyal yaşam ihtiyacını karşılayan Hanımlar Lokalinde açılan Arapça kursunun ilk bölümü başarıyla tamamlandı.

Arapça Öğretmeni Zeynep Altuntaş tarafından verilen kurslar 3 ay boyunca devam etti. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın katılımıyla düzenlenen programla aldı.

"BEŞ YILDIZLI BİR TESİS"

Arapça Öğretmeni Zeynep Altuntaş, başarılı geçen kursun ardından sertifika almaya hak kazanan bayanları tebrik etti. Hanımlar Lokali'nin bayanlar için düşünülmüş çok güzel bir mekan olduğunu aktaran Zeynep Altuntaş, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Düzenlenen programda Hanımlar Lokali ile ilgili görüş ve önerilerini Başkan Çoban'la paylaşan kursiyerler, lokalin 5 yıldızlı bir tesis olduğunu ifade ederek bu tür kursların farklı alanlarda da devam etmesini temenni ettiler. Hanımlar Lokali'nde gerek çocuk gelişimi gerekse de evlilik öncesi kursların düzenlenmesi yönünde Başkan Çoban'dan talepte bulunan hanımlar, "Hanımlar Lokali, bizler için çok özel bir mekan. 3 ay süreyle düzenlenen kurslara lokalin güler yüzlü personeli ve hijyen ortamı sayesinde tereddütsüz katıldık." diye konuştular.

Kursiyerlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Burhanettin Çoban ise kursu başarıyla tamamlayan hanımları tebrik etti. Hanımlar Lokal projesini Konya Büyükşehir Belediyesi'nden rehber edindikleri aktaran Başkan Burhanettin Çoban "Hanımlar Lokali projemiz, 2009 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi'nden örnek aldığımız, kendimize rehber edindiğimiz bir projemizdi. Allah nasip etti ve 2013 yılı içinde tesisi bitirdik. Burası hanımefendiler ve çocukları için her türlü aktivitenin yapılabildiği ve kursların alınabildiği bir merkez olarak faaliyete geçirildi. Bu mekanda sadece Arapça yada yabancı dil değil, aklınıza gelebilecek yaşı ne olursa olsun hanımefendileri ilgilendiren kursları açmak bizim görevimiz" diye konuştu.

"ÖRNEK BİR MEKAN OLDU"

Hanımlar Lokali'nin örnek bir mekan haline geldiğine dikkat çeken Başkan Çoban; "Lokalimiz, çevrede de etki uyandıran bir çok belediyenin gelip görmek isteği bir mekan haline geldi. Bu bakımdan da hanım kardeşlerimizin hiçbir şekilde endişe duymadan rahat bir şekilde buraya gelmesi ve çeşitli aktivite ve eğitimi alması çok önemli." dedi. Düzenlenen Arapça kursunda emeği geçenleri tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban; Bu başarının birinci kahramanı Zeynep Altuntaş hocamıza teşekkür ve tebriklerimi iletiyorum. Yine Belediyemiz Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz olsun Hanımlar Lokali'nin sizin ifadenizle güler yüzlü personeline ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin talepleri doğrultusunda her türlü kurs ve aktiviteyi burada gerçekleştirmek istiyoruz. Mekan sorunumuz yok. Evlilik öncesi ve sonrası kurslar konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda faaliyete geçecek. Kursa ilgi ve devamlılığınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte düzenlenecek kurslar için çevrenizdeki insanları haberdar etmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü ülkemizin iyi eğitimli insanlara ihtiyacı var" diye konuştu.

Sertifika programına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Etüd Eğitim Birim Sorumlusu Sema Akkaş Hanımlar Lokali Sorumlusu Şerife Çakal ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arapça Dil Kursu Başarıyla Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement