Ardahan'da buz sarkıtları görsel şölen sundu
ARDAHAN - Ardahan'da hava sıcaklıklarının eksi 15,7 derecenin altına düşmesiyle kayalardan akan sular dondu, uzun buz sarkıtları oluştu.
Ardahan ve ilçelerinde etkili olan soğuk hava, yaşamı olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 19,6 dereceye kadar düştüğü Ardahan'ın Göle ilçesinde gölet, akarsu ve kayalıklardan akan sular dondu.
Ardahan merkeze bağlı Gölgeli köyü girişindeki kayalıklardan akan suların donmasıyla oluşan buz sarkıtları ilginç görüntüler oluşturdu. Dev buz kütlelerini görenler telefonlarıyla fotoğraf çekmeye çalıştı. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu alan görülmeye değer bir yer haline geldi.
Son Dakika › Güncel › Ardahan'da Buz Sarkıtları Şaşırttı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.