Ardahan Doğalgaza Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Ardahan Doğalgaza Kavuştu

Ardahan Doğalgaza Kavuştu

Ardahan, uzun süredir devam eden altyapı çalışmalarının ardından doğalgaza kavuştu.

14.01.2014 18:40

Ardahan, uzun süredir devam eden altyapı çalışmalarının ardından doğalgaza kavuştu.

Ardahan Üniversitesi'nde düzenlenen törene Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, yetkililer ve öğrenciler katıldı. Vali Seyfettin Azizoğlu, bugün mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek, "Ardahan'ımıza son 7-8 yıldan beri gelmesi için büyük çaba gösterilen doğalgazın bu sene itibariyle gelmiş oldu. Üniversitemiz doğalgaza kavuşan ilk kamu kurumu, ilk tesis olarak da Ardahan'ın doğalgaz tarihinde de ayrıca bir yer edindi. Doğalgazın Ardahan'a gelmiş olması Ardahan'a aynı zamanda bir sınıf atlattı. Ümit ediyorum ki yakın zamanda havaalanını yaparak Ardahan'a ikinci bir sınıf atlatmış olacağız" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy da, doğalgaz çalışmalarında emeği olan herkese teşekkür ettiğini belirerek, "Bu hizmet başta Ardahan'ımıza ve üniversitemize hayırlı olsun. İlimize bir güzel hizmet kazandırmanın mutluluğunu bugün hep birlikte yaşıyoruz. Bugün bu mutluluğu bizimle paylaşan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Artık daha güzel ve daha temiz ısınmış olacağız. Bugün ilk startı verdik, mutluyuz" diye konuştu.

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Korkmaz da, "Artık temiz bir enerji olacak. Bu temiz coğrafyada temiz enerji ile ülkemizin tertemiz bir kaderini hazırlamaya çalışacağız" diye konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ardahan Doğalgaza Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement