ARELSEM Azerbaycan'da Eğitimlere Başladı - Son Dakika
Güncel

ARELSEM Azerbaycan'da Eğitimlere Başladı

ARELSEM Azerbaycan\'da Eğitimlere Başladı

ARELSEM Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı özel daveti ile Azerbaycan'da eğitimlere başladı

07.01.2014 14:28  Güncelleme: 14:27

ARELSEM Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Özel Daveti İle Azerbaycan'da Eğitimlere Başladı
Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Kamu Etik Komisyonu (Azerbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Dövlet Qulluğu Meseleleri üzre Komissiya) Sunum Teknikleri eğitimi için ARELSEM'i tercih eden kurumlar arasına katıldı. Komisyon, kamu etiğini yaygınlaştırma projesi kapsamında etik eğitimi öncesi bakanlıklarda eğitim verecek olan bakanlık personeline sunum teknikleri eğitimini vermesi için ARELSEM'i Azerbaycan'a davet etti. 21 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşen eğitim, yoğun katılım ve ilgi ile izlendi. Eğitim sonrasında projenin, diğer bakanlıklarda yaygınlaştırılmasına ve eğitimin tekrarlanmasına karar verildi.

PERAKENDENİN DEV MARKALARI ARELSEM'İ TERCİH EDİYOR…

ARELSEM&EREN AKADEMİ 2. YILINI TAMAMLADI

Eren Holding ile yürütülen akademi çalışması ikinci yılını 17 Aralık 2013 tarihinde yapılacak SERTİFİKA TÖRENİ ile tamamlıyor. Lacoste, Burberry, Gant, G- Star Nouthica, Swatch markalarının Türkiye çapındaki tüm satış ve yönetim kadrosu iki yıldır satış teknikleri, müşteri ilişkileri, koçluk ve yönetim eğitimlerini Arel Üniversitesi'nde mağaza görünümünde özel olarak hazırlanan sınıflarında eğitim aldılar.

ARELSEM&DEFACTO AKADEMİ 3. YILINI TAMAMLADI

Eğitim ve Mutluluk Yönetimi faaliyetleri ile perakendeye farklı bir bakış açısı getiren DeFacto ile üç yıla yakın süredir eğitim işbirliğimiz devam ediyor. Yönetici Yetiştirme Programı ve satış geliştirme eğitimlerini kapsayan programlar her ay üniversitede gerçekleştiriliyor.

ARELSEM&ZİYLAN AKADEMİ

ZİYLAN Grup ARELSEM'i tercih etti. Polaris ve FLO markalarını bünyesinde bulunduran ZİYLAN Grup ile ARELSEM arasında eğitim işbirliği anlaşması imzalandı. İşbirliği kapsamında mağaza personel ve yöneticilerine yönelik hazırlanan ve üç aşamadan oluşan eğitim programları Ağustos 2013- Aralık 2013 döneminde tamamlandı.

EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ İLE FARK YARATTIK…

Eğiticinin Eğitimi ile özel bir yer edinen ARELSEM işbirliği yaptığı kurumların tamamı ile uzun süreli işbirlikleri yapıyor. Son dönemde Turkish Do&Co, Saat&Saat, Atlas Jet,Medicana Hospital, DeFacto, Eren Holding, Red Star Havacılık yöneticileri ARELSEM'de aldıkları özel eğitim ile artık bir eğitici oldular.

BAŞBAKANLIK ETİK KURULU ve AVRUPA KONSEYİ TÜRKİYE EĞİTİM İŞBİRLİĞİ İKİ YILDIR DEVAM EDİYOR…

Başbakanlık Etik Kurulu ve Avrupa Konseyi işbirliğimiz ikinci yılında. "Eğiticinin Eğitimi Workshop&Case Study Çalışmaları"nı kapsayan programa Milli Eğitim Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Başbakanlık Etik Kurulu yöneticilerinin katılıyor.

SAMSUN ÇALIK YEDAŞ HOLDİNG PROJE İŞBİRLİĞİ SÜRÜYOR

Samsun Çalık Yedaş Holding ve ARELSEM işbirliği 2010 yılından bu yana devam ediyor. "Genç Liderler Projesi" kapsamında, 11 Haziran 2013 tarihinde Liderlik Oyunları eğitimi düzenlendi. Samsun'da gerçekleşen eğitime yüzün üzerinde lider adayı katıldı.

GREEN PARK OTELLERİ EĞİTİM YATIRIMLARINI ARELSEM İŞBİRLİĞİ İLE HER GEÇEN GÜN ARTIRIYOR

Green Park Otelleri eğitimlerine ARELSEM ile devam ediyor. 21 Eylül 2013'te Bostancı Green Park Otel'de düzenlenen "Satış ve Müşteri İlişkileri Yönetimi" eğitimine ellinin üzerinde personel ve yönetici katıldı. İkinci dönemi tamamlanan eğitimlere katılımcıların ilgisi yoğun oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ARELSEM Azerbaycan'da Eğitimlere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement