Arıza - Onarım ve Çalışma Raporu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Arıza - Onarım ve Çalışma Raporu

Arıza - Onarım ve Çalışma Raporu
10.07.2012 11:54

Su İşleri Müdürlüğümüz ilk 6 aylık çalışma raporunu açıkladı.

Kırklareli Belediye Başkanlığı Su İşleri Müdürlüğü tarafından, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze bildirilen son 6 aya ait arıza-onarım ve çalışma raporuna göre;

2012 Ocak ayında 124 -Şubat ayında 332, Mart ayında 162 - Nisan ayında 110 -Mayıs ayında 120 ve Haziran ayında ise 140 arıza ve onarım çalışması sorunu giderilerek, vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmiştir.

Kırklareli Belediyesi Su Arıtma Tesislerinde; son 1 yılda bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirilerek, Şehir İçme Suyu Şebekesi depolarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını araklıksız olarak devam etmektedir.

Kırklareli Belediye Başkanlığımız tarafından yürütülen ve K.eli Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkıları ile 2011-2012 eğitim öğretim yılı içinde devam ettirdiği '' Suyun Hikayesi Projesi'' ile Tesislerimize getirilen öğrencilerimize bilgilendirici eğitimler verilmiş olup, gelecek eğitim-öğretim yılında devam etmesi planlanmaktadır. Proje kapsamında; öğrencilerimize elde ettiğimiz suyun hangi aşamalardan geçtiği ve evlerimize nasıl ulaştığı noktasında açıklayıcı bilgiler verilmektedir.

Su İşleri Müdürlüğümüz; 2012 yılında gerçekleşen yenileme çalışmaları ile daha kurumsal bir yapıya kavuşturularak, belediyemiz şantiyesinde bulunan ''Alo 185 Su Arıza Birimi'' ile yeniden düzenlenerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Müdürlük kapsamında çalışan personelimizin; kurum ve kurumsal kimliğine uygun olarak çalışabilmesi için kullanılan, gerekli donanım ve malzemeleri yenilenmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arıza - Onarım ve Çalışma Raporu - Son Dakika


Advertisement