Arsin'de Fındık Budama Kursu - Son Dakika
Güncel

Arsin'de Fındık Budama Kursu

Arsin\'de Fındık Budama Kursu

Arsin ilçesinde düzenlenen fındık budama kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

29.12.2016 13:57

Arsin ilçesinde düzenlenen fındık budama kursuna katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Arsin Ziraat Odası'ndan yapılan yazılı açıklamada, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Arsin Ziraat Odası Başkanlığı ve Arsin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü İşbirliğinde düzenlenen fındık budama kursuna katılan 50 kursiyere sertifikaları, Arsin Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Sertifika töreninde konuşan Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, belediye olarak bugüne kadar Ziraat Odası'nın yaptığı çalışmalara ve faaliyetlere her zaman destek verdiklerini belirterek, bu desteklerin devam edeceğini bildirdi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cahit Gülbay da Ziraat Odaları ile birlikte çiftçilere eğitim ve diğer tarımsal konularda her zaman birlikte hareket ettiklerini kaydetti.

Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu ise çiftçilere fındıkta budama, gübreleme, hastalık ve zararlılarla mücadele kurslarının devam ettiğini belirtti.

Fındıkta sertifikalı budama kurslarının devam edeceğini aktaran Kozoğlu, çiftçi eğitimlerine de devam edileceğini belirtti.

Törene, Arsin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şenol Gürkan, Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Gürsoy, Arsin Belediye Başkan Yardımcısı Ferabi Hacıhasanoğlu, Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, muhtarlar, çiftçiler ve kursiyerler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arsin'de Fındık Budama Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement